Vill du spela seriespel?

31 mars 2022

Nu är det dags att anmäla sitt intresse för att representera LTK i den Allsvenska serien för veteraner i ålderskategorin 35-75 års ålder. Lidingö Tennisklubb har hela 21 serielag representerade i alla åldrar från de yngsta som är 10 år och upp till veteranlagen där några av spelarna är + 90 år! De flesta lagen deltar i Svenska Tennisförbundets inomhusserie, men vi har även vissa lag som deltar i utomhusserien.

Vi har skördat stora framgångar med våra veteranlag genom åren med flera SM-guld och framskjutna positioner på både herr och damsidan. Att möta ett LTK-lag är alltid en tuff utmaning för våra motståndare.

2019 tog herrarnas A-lag klivet upp i elitserien, något som aldrig tidigare har hänt i LTK´s historia. Detta har varit ett långsiktigt mål för klubben som nu befinner sig i tennisens ”finrum”. Nu har vi kommit för att stanna och ser framemot årets elitserie som börjar i november. Vårt unga damlag stod för en mycket fin prestation i division 1 under 2022. Här har vi ett mycket fint underlag av duktiga tjejer som med största sannolikhet kommer att ta steget upp till elitserien inom några år.

Intresseanmälan för att delta i seriespel mailas (innan 1 maj) till: sportkontoret@lidingotk.se
Ange din tävlingslicens och vilken ålderskategori ni tillhör.

Policy för LTK’s seriespel hittar du här.

Följande lag finns att delta i:

Damer: D35, D45, D55, D65, D70, D75

Herrar: H35, H45, H55, H65, H70, H75