Just nu söker vi shop-, reception- och cafépersonal.

Vi söker dig som vill vara med och fronta vår fina tennisanläggning! Lidingö Tennisklubb grundades 1927 och är idag Sveriges näst största tennisklubb med 2600 medlemmar. Anläggningen är vackert belägen intill Kyrkviken på Lidingö. Klubben står nu inför en mycket spännande framtid med en ny fin tillbyggnad med en helt ny reception och cafédel som våra medlemmar möts av när de kommer in på klubben. Här erbjuder vi mellanmål, frukost, hembakat, smoothies, lättare luncher och en hel del andra nyttigheter.

OM TJÄNSTEN

Tillsammans med vår receptions- och caféansvarig kommer du att ta emot kunder, svara i telefon, sköta bokning och försäljning av mat och dryck samt se till att receptionen och cafét är inbjudande och ser trevligt ut. Under vissa tider på dagen kan det även ingå försäljning i vår fina tennisshop. I rollen kommer du även att arbeta nära övrig personal från det administrativa sportkontoret och våra tennistränare.

Du behöver vara minst 18 år. Tjänsten är på 75% och kan innebära arbete varannan helg, kvällar och dagtid. Vi söker även personal som vill arbeta extratimmar, kvällar och helger.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss. Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för att vara social och hjälpsam, är van att hantera både barn och vuxna samt förstår vikten av god service och ett glatt bemötande. Du är ansvarsfull, lyhörd, engagerad och är van att samarbeta för att få bästa resultat. Du tycker om att arbeta i stundtals högt tempo och är van att hantera många bollar i luften. Har du en idrottsbakgrund (eller är idrottsintresserad), har arbetat med service och försäljning eller tidigare jobbat i café, är det mycket positivt.

VI ERBJUDER

Vi arbetar efter vår värdegrund ”Utveckling, Glädje och Respekt”. Lidingö Tennisklubb ska upplevas som en vän för livet från ung till äldre. Vi erbjuder en härlig arbetsmiljö där du kommer att ha stor möjlighet att påverka och sätta din prägel tillsammans med dina nära kollegor. Låter detta intressant?

Din ansökan (CV och personligt brev) mailar du till cattis.tarnstrom@lidingotk.se

Vill du jobba som tennistränare är du alltid varmt välkommen med en spontanansökan! Denna mailas till pg.jonsson@lidingotk.se