Vi erbjuder drop in-klasser för er som kan träna på dagtid. Vi har för närvarande Matchspelsträning, Cardiotennis, Damdubbelträning och något vi kallar för Lunchtennis. 

Cardiodrills

Måndagar kl 10-11.

En kombination av tennisträning och fysträning som sker i form av ett cirkelpass. Detta är en perfekt träningsform för dig som vill kombinera kondition och styrka. Passar dig som har LTK rating 2.0-5.0 eller spelar i Backhand smash grupp 1-20.

 

Matchspelsträning

Tisdagar kl 12-13

Matchspelsträning är till för dig som vill utveckla ditt matchspel. Under en timma spelas det korta matcher i form av match tie-break mot olika motståndare vilket gör att du får spela mot både starkare och svagare spelare. När du spelare mot svagare motstånd än dig själv, kan du öva på att driva spelet och mot starkare motstånd får du möjlighet att jobba med ditt defensiva spel. Här har vi just nu två olika nivåer:

Matchspelsträning 4.0-4.5 För spelare som har en högre spelnivå och klarar av att variera spelet med både offensivt och defensivt spel, som har LTK rating 4.0-4.5 eller spelar i Backhand smash grupp 3-10.

Matchspelsträning 3.0-3.5 Riktar sig till dig som har matchvana och vill förbättra din taktiska förmåga. Passar dig som har LTK rating 3.0-3.5 eller spelar i Backhand smash grupp 11-17.

 

Damdubbelträning

Torsdagar kl 10-11

Här har vi också två olika nivåer för de damer som vill träna på sitt matchspel i dubbel.

Damdubbel Rating 3.0-3.5 Riktar sig till dig som vill förbättra din taktiska förmåga. Passar dig som har LTK rating 3.0-3.5 eller spelar i Backhand smash grupp 11-17.

Torsdagar kl 11-12  

Damdubbel Rating 2.0-2.5
För damer som vill ha mer dubbelmatchvana och vill förbättra sina dubbelkunskaper. Passar dig som har LTK rating 2.0-2.5 eller spelar Backhand smash grupp 18-20.

 

Lunchtennis

Fredagar kl 12-13

Träning med olika teman varje vecka. Passar dig som har LTK rating 2.0-5.0 eller spelar i Backhand smash grupp 1-20.

 

Du bokar din plats till alla våra drop in-klasser i MATCHi-appen