Lidingö Tennisklubb har en verkligt svårslagen verksamhet. Med en medlemsskara på ca 2400 medlemmar, varav nästan hälften är juniorer, ligger åldersspannet på våra deltagare mellan 5 och 90 plus.

Mellan skumbollar och matchbollar. Mellan spel med fasta partner och deltagande i vårt unika gruppspel. Från frukostspel till fredagkväll med kompisarna. Från Lidingöspelen till Släktfejd eller varför inte utveckla sitt tennisspel genom vuxenkurs/privatträning i klubbens regi.

För de yngsta finns Tennislekis och Minitennis, där betoningen ligger på det lekfulla. För de lite äldre barnen och tonåringarna finns flera alternativ, beroende på om de vill spela tennis som motion eller om de vill pröva sina möjligheter i matcher och turneringar – eller göra den extra satsning som krävs för att spela på elitnivå. Klubbchef och tidigare landslagstränare Peter Hjort med sitt professionella tränarteam kan ge alla det stöd just de behöver.

Klubben, som grundades 1927, har 8 stycken Plexipave-banor inomhus, och 2 st grusbanor (Conipur) utomhus, vackert belägna intill Kyrkviken.

Vår värdegrund är Utveckling, Glädje, Respekt. Lidingö Tennisklubb ska upplevas som en vän för livet.