Matchspel för juniorer

Klockan 19-21 på fredagar kör vi matchspel för alla juniorer och minitennisspelare som vill få möjlighet att spela mer tennis. Detta är en riktigt bra chans att kombinera tennisträning med att träffa kompisar och ha en kul kväll tillsammans. Efteråt bjuds deltagarna på saft och bulle. Fredagsspelet är ett samarbete mellan LTK, KLTK och TSK Malmen, vilket innebär att matcherna kommer att spelas på dessa klubbar. Vilken hall du spelar i kan alltså variera från gång till gång. Detta kan du se på vår hemsida samt vid anmälan av fredagsspel.

Spelarna dömer själva sina matcher eftersom vi tycker att det är viktigt att de tidigt lär sig räkna poäng och ta ansvar på banan. Därför får inga föräldrar befinna sig på banan under Fredagsspelet. Spelschemat sätts ihop av tränare som ser till att spelarna ligger på en jämn spelnivå. Vid varje terminsslut är det prisutdelning och alla som då deltagit vid minst tre tillfällen erhåller en medalj. Fredagsspelet är ett perfekt tillfälle för alla juniorer att tävla och få en god matchvana.

Pris: 400kr/termin

Anmälan sker senast torsdagen innan varje speltillfälle via webbokningen på lidingotk.se/boka. Kom ihåg att slutföra alla steg i bokningen så att du får en bekräftelse på att du är bokad! Speltider anslås senast fredag förmiddag. Se separat anslag för spelregler för respektive nivå. Frågor angående Fredagsspelet mailas till konrad.lenik@lidingotk.se

Regler för Fredagsspel hittar du här.