Sveriges största klubbmästerskap – 16-26 sept

Vår ambition med klubbmästerskapet är att det skall vara och upplevas som årets händelse på klubben där vi pyntar lite extra för att skapa en härlig stämning för både spelare och publik! Vi är oerhört stolta arrangörer av Sveriges största klubbmästerskap som är till för ALLA i klubben, orutinerad som van turneringsspelare, oavsett ålder (junior, senior och veteran) och kön.

I år spelas vårt fina KM för första gången under september månad. Vi har hela 37 klasser för att alla våra medlemmar skall hitta en klass som passar. Vårt mål med KM är att våra medlemmar skall få ha roliga, spännande och utmanande matcher tillsammans, samt få nya bekantskaper i klubben.

Vi vill förtydliga att det i största möjliga mån endast är spelanden som får vistas i hallen. Men som vi tidigare nämnt, kommer det att finnas ett begränsat antal bord och stolar där man får lov att sitta om man vill ta en fika och heja på någon som spelar. Får man inte någon sittplats, MÅSTE man vänta utanför hallen tills det blir en ledig plats vid ett bord.

Det är viktigt att vi alla följer de rekommendationer som FHM meddelat och att vi alla bidrar var och en för att inte öka smittspridningen.

  • Under KM kommer ingen ordinarie träning att ske efter kl 14.00.
  • Morgon- och förmiddagsträning påverkas ej.
  • Tennislekis i Hersby påverkas ej.

I caféet har vi bullat upp med lite extra nyttigheter som tex KM-mackan och pastasallad a la KM. Och även i shopen har vi extra fina erbjudanden, så ta en titt när du kommer förbi.

  • Lottningen och alla matchtider hittar du på Tävling Online.
  • Ni anmäler er ankomst innan match till sekretariatet som kommer vara beläget längst in i gamla hallen.
  • För att slippa väntetid, eller om du vill värma upp utanför hallen, kan du ladda ner Svenska Tennisförbundets app SvTF Tävling, där du kan följa i realtid vilken tid din match kommer att spelas.

Vi kommer hålla vår öppna minitennisturnering på lördag 26/9. Denna klass får alla vara med i, oavsett kön och ålder från 11 år och uppåt. Alla kommer spela matcherna i minitennisformat. Denna klass spelas under lördagen i ca 2-3 timmar. Anmälan till denna turnering sker medan KM pågår. Fina priser finns att hämta för vinnarna.

Finalerna i alla klasser spelas sista helgen under KM.

Här är en direktlänk till lottningen på Tävling Online och dina matchtider!

Frågor mailar du till turnering@lidingotk.se.

Vi ser fram emot många spännande matcher.

Mvh

/ Tävlingsledningen

Helena Hägglund och Henrik Lindkvist