Hur anmäler man sig till tävlingar på Tävling Online?

Som ett första steg för att börja tävla ska spelare göra en registrering hos Svenska Tennisförbundet. Spelare erhåller då omgående sitt licensnummer. Därefter kan tävlingsanmälningar göras online. Anmälningsavgifter för de allra flesta tävlingarna kan betalas online genom kortbetalning eller Swish.
Klicka här för att komma till registreringen.

Licensen är utan kostnad för spelare upp till 12 år. Licensen är även utan kostnad för spelare som endast vill spela motionstävlingar.

 

Hur anmäler man sig till klubbens interna aktiviteter?

Anmälan till våra events som tex Fredags- & Lördagssspel, juniorkvällar, läger och lovkurser sker via MATCHi.

OBS! Barnet måste ha ett eget MATCHi-konto som ni sen kan logga in på och därmed anmäla ert barn. Barnet behöver alltså ingen egen mobil, det är baraMATCHi-kontot som behöver vara barnets eget. För att få ett konto behöver barnet en egen emailadress. En kostnadsfri gmailadress funkar fint.

När barnet har sitt MATCHi-konto mailar ni in barnets mailadress till sportkontoret@lidingotk.se så att vi kan synka detta med barnets medlemskap.

TÄVLINGAR & MATCHSPEL

Fredags- & Lördagsspel

Nästan varje fredags- och lördagskväll har vi på Lidingö Tennisklubb organiserat matchspel för våra juniorer. Fredags- Lördagsspelet är till för våra juniorer 7-18 år som är medlemmar i klubben. Vi som klubb är mycket stolta att kunna erbjuda detta till våra juniorer. Här får de chansen till matchträning, träffa kompisar på klubben, spela mer tennis och ha riktigt roligt med eget ansvar. Och efteråt bjuder vi på något gott i caféet. Läs mer om Fredags- & Lördagsspelet här

Trivselkvällar

1 till 2 gånger per termin anordnar vi trivselkvällar med såsom våra populära tjejkvällar, mm. Alla deltagarna bjuds på pizza, korv med bröd eller liknande.

Klubbmatcher

Utbyten med andra klubbar i form av lagmatcher singel och dubbel. I första hand för våra turneringsspelare och tävlingsgruppen.

Seriespel

Här kan du läsa mer om klubbens seriespel

Om du vill följa våra lag kan du göra på Tävling Online

INTERNA TURNERINGAR:

Björnes cup

För att så många som möjligt ska vilja vara med och lära sig spela matcher, så har vi nu startat Björnes cup. Detta är en intern turnering där man får spela och lära känna sina klubbkamrater samtidigt. Vår maskot Björne kommer och hälsar på och barnen får något gott från caféet.

Vi har 3 nivåer av Björnes cup:

  • Björnes cup MINI  – spelas på minitennisbana med skumgummiboll, för barn från 6 års ålder och uppåt.
  • Björnes cup MIDI   spelas på miditennisbana med orange boll, för barn 7-9 år.
  • Björnes cup MAXI  – spelas på maxitennisbana med grön boll, för barn 9-12 år.

Klubbmästerskap

Klubbturnering i cupform för alla medlemmar som arrangeras i mars/april månad. Tävlingen är till för alla i klubben, orutinerad som van turneringsspelare samt oavsett ålder. Turneringen erbjuder många olika klasser: Singel, dubbel och mixed (max tre klasser per deltagare) och spelas under en vecka.

Läs mer om KM här.

 

JUNIORTURNERING (även öppen för andra Stockholmsklubbar):

För barn som vill börja tävla är det bra att börja i någon av SO Tourens tävlingar.

SO Tour MINI

Tävling i samarbete med Tennis Stockholm för juniorer som är 9 år och yngre. Spelas på minitennisbana med röd (mini)tennisboll i form av poolspel och priser till alla deltagarna.

SO Tour MIDI

Tävling i samarbete med Tennis Stockholm för juniorer som är 10 år och yngre. Spelas på miditennisbana med orange (midi)tennisboll i form av poolspel och priser till alla deltagarna.

SO Tour MAXI

Tävling i samarbete med Tennis Stockholm för juniorer som är 11 år och yngre. Spelas på vanlig bana med gröna (maxi)tennisbollar i form av poolspel och priser till alla deltagare.

 

Hitta tävlingar

För att söka tävlingar finns Svenska Tennisförbundets Tävling Online, http://svtf.tournamentsoftware.com. Här kan man söka tävlingar allt efter åldersklass, region, tidsperiod, kön och singel- eller dubbelspel.