Tack för fint årsmöte

2 maj 2024

Vi tackar styrelsen och personal för ett fint årsmöte som i år hölls på Lidingö Stadshus. Under årsmötet tackade vi av Jonas Bergh som varit ledamot i styrelsen i 8 år. Även Johan Ndisi lämnar efter 1 år som suppleant. Erik Roth valdes in som ledamot och Henrik Egnell som suppleant.

Under mötet korades traditionsenligt årets LTKare, årets junior och juniorstipendiater.

Årets LTKare för året 2023 blev Siv Vestin. Motiveringen lyder:

Siv utses till Årets LTK:are för hennes arbete under många år med att skapa en trygg miljö i klubben för våra medlemmar att utvecklas i. Genom sitt stora engagemang i trygghetsrådet och HighFive har hon bidragit till att klubben är certifierad av Svenska Tennisförbundets Trygg Tennis. Siv är en eldsjäl som jobbar ideellt för att alla ska respekteras och må bra.

Årets Junior för året 2023 blev Agnes Löfgren. Motiveringen lyder:

Agnes blir utvald till årets junior för sin omsorg och dedikation till barnen hon tränar. Agnes tar alla beslut med barnets bästa i åtanke och ser till att alla barns röster hörs och respekteras. Agnes har varit en drivande kraft i utvecklandet av tennislekis och mycket av hennes tankar och idéer används idag på i träningen. Agnes är en förebild för alla barn och tränare. Hon är ordningsam, hennes träningar är planerade, strukturerade och väl genomförda. Agnes bryr sig om alla människor i sin närhet och ser till att alla mår bra och att alla blir sedda.

Stipendiaterna för Margit och Rune Lundströms juniorstipendium blev:

Allie Karlander

Astrid Nilsson White

Alfred Ekelund

Alfred Nilsson White

Klara Bjurman