Vi erbjuder privatlektioner för både barn och vuxna. Här får du individuell vägledning och specialgnuggning av teknik, fotarbete, taktik, matchspel, mm.

Våra tränare har individuella priser per timme. Priset är detsamma oavsett om det är en eller tre personer på banan. Priset gäller för alla medlemmar och banan är inkluderad i priset.

All privatträning sker i klubbens regi och endast tränare som är godkända av klubbledningen äger rätt att ge lektioner på Lidingö Tennisklubb.

Avbokningspolicy:

Om du inte kan komma till din bokade tid ringer du din tränare senast 24 timmar innan bokad tid för att inte bli debiterad. Vid avbokning inom 24 timmar innan det bokade tillfället sker full debitering.

Våra privattränare nedan är tillgängliga för bokning i MATCHi-appen under aktiviteter. Där kan ni även se vilka av våra ordinarie tränare som går att boka.

JOHAN BEIGART

Har över 15 års erfarenhet av att hjälpa spelare på alla nivåer – från nybörjare till tävlingsspelare – att förbättra sin teknik och övergripande spelstrategi. Mitt mål som tränare är att få den spelare jag jobbar med att nå nästa nivå i sin tennis och samtidigt ha roligt på vägen. Brinner för att vägleda och inspirera tennisspelare till hållbara träningsvanor samt hälsosamma och aktiva livsstilar.

johan.beigart@hotmail.com

STEFAN BORG

Oavsett om du precis har börjat din tennisresa eller vill höja nivån på ditt nuvarande spel så hjälper jag dig. Jag har över tjugo års erfarenhet som spelare och tränare där jag arbetat med både nybörjare och elitspelare. Med min kunskap och din vilja lägger vi upp en plan för hur du ska lyckas med dina mål.

borgofficial@outlook.com

SIMON FREUND

Aktiv på den internationella proffstouren med en nuvarande ranking på ~1100 ATP singel och ~400 ATP dubbel.
Arbetat som coach till spelare av alla olika nivåer, från nybörjare till heltidsproffs.

Specialiserade på de taktiska aspekterna av spelet och gillar att arbeta väldigt individ specifikt.

För mer info om Simon:
https://youtube.com/@Simon.Freund
https://www.atptour.com/en/players/simon-freund/fa69/overview
https://www.ucsbgauchos.com/sports/m-tennis/2017-18/bios/freund_simon_dntp?view=bio

Simon.freund@prifre.com

JACOB ADAKTUSSON

Välkänd – gedigen spelarkarriär
Signum – intensitet
Specialitet – matchspel
Referenser – goda
Ser gärna – att ni hör av er

Se intervju med Adaktusson

jacob@upsec.se