Vi erbjuder privatlektioner för både barn och vuxna. Här får du individuell vägledning och specialgnuggning av teknik, fotarbete, taktik, matchspel, mm.

Från och med 1 februari 2021 har tränarna individuella priser per timme. Priset kommer vara detsamma oavsett om det är en eller fyra personer på banan. Priset gäller för alla medlemmar och banan är inkluderad i priset.

All privatträning sker i klubbens regi och endast tränare som är godkända av klubbledningen äger rätt att ge lektioner på Lidingö Tennisklubb.

Avbokningspolicy:

Om du inte kan komma till din bokade tid ringer du din tränare senast 24 timmar innan bokad tid för att inte bli debiterad. Vid avbokning inom 24 timmar innan det bokade tillfället sker full debitering.

Tränarna nedan är tillgängliga för bokning i webbokningen:

Ni kan boka tränarna direkt i MATCHi. Där kan ni se vilka tider som de är lediga för bokning. Ni kan även maila dem om ni har frågor.

JOHAN BEIGART

Har över 15 års erfarenhet av att hjälpa spelare på alla nivåer – från nybörjare till tävlingsspelare – att förbättra sin teknik och övergripande spelstrategi. Mitt mål som tränare är att få den spelare jag jobbar med att nå nästa nivå i sin tennis och samtidigt ha roligt på vägen. Brinner för att vägleda och inspirera tennisspelare till hållbara träningsvanor samt hälsosamma och aktiva livsstilar.

johan.beigart@lidingotk.se

JACOB ADAKTUSSON

Välkänd – gedigen spelarkarriär
Signum – intensitet
Specialitet – matchspel
Referenser – goda
Ser gärna – att ni hör av er

Se intervju med Adaktusson

jacob@upsec.se