Vi har två grusbanor vackert belägna invid Kyrkviken ett stenkast från klubben. Banorna håller öppet från tidig vår till sen höst under förutsättning att vädret tillåter. Du kan boka en utomhusbana tidigast två veckor i förväg. Är du medlem hos oss kan du boka utomhusbana direkt på nätet. Du kommer då att erhålla en kod till banan per e-post senast en timme före speltid.

Observera att du endast kan boka 1 timme åt gången på utebanorna. Först efter avslutad speltid kan du boka nästa tillfälle (dock ej samma dag). Vill du boka dubbeltimme, vänligen boka i två olika namn alternativt kontakta receptionen så hjälper vi dig.

Vid regn är speltid att betraktas som avbokad och kund är inte betalningsansvarig. I händelse av regn inom 30 min under påbörjad speltid erhåller kunden ett tillgodokvitto på ny speltid.

Er speltid är 55 minuter + 5 minuter till bansopning och vattning av bana. Observera att det även kan vara nödvändigt med vattning under spel då det är varmt och torrt ute för att få bästa spelupplevelse.

Tänk på att det under början och slut av säsongen kan bli mörkt att spela på kvällstid då vi inte har någon belysning på utomhusbanorna.

Under försommaren (slutet av vårterminen) samt i början av höstterminen har vi begränsat antal tider för uthyrning då viss träningsverksamhet samt seriespel är förlagd till grusbanorna (detta gäller främst kvällstid + helg).

Här hittar ni priser för spel på utomhusbanorna.