Bakgrund: Född och uppvuxen i Värnamo där jag började spela tennis vid sju års ålder. Jag gick på Växjö Tennisgymnasium, därefter bar det av till USA och University of Central Florida. Här spelade jag Div. 1 tennis i fyra år och läste Coaching och Marketing. De senaste nio åren har jag jobbat som tränare på GLTK samtidigt som jag haft en liten roll på Svensk Tennis Göteborg med tennisgymnasiet, tävlingsresor, Pirres Pokal och läger. Älskar att spela tennis i lag-form! I Sverige har jag vunnit sammanlagt fyra lag-SM guld, senast ett Elitserie-guld med GLTK 2019. Även spelat seriespel i Tyskland. Bästa ranking under mina tävlingsår: 10 i Sverige som junior, 25 i Sverige som senior och lyckades knipa en ATP-poäng. Tränarutbildning: TGU 2.

Hur länge har du jobbat som tränare?

Jag har jobbat med tennis sedan 2005 och haft det som min huvudsysselsättning sedan 2012.

Vad är det bästa med att jobba på LTK? 

Svårt att svara på redan efter 2 dagar på jobbet men det känns som go stämning och goa människor på klubben.

Fritidsintressen: Jag spelar en hel del tennis på egen hand på fritiden och älskar att titta på proffstennis live där US Open och Båstad är mina favoriter. Spelar även lite padel. Gillar att umgås med vänner och nära och kära.

Favoritmaträtt: Har ingen direkt favoriträtt men gillar italienskt och klassisk svensk husmanskost.

Favoritfilm: Tittar sällan på film, blir mest serier och där är min favorit Homeland.

Favorittennisspelare: Roger Federer för hans elegans men främst för att han är en grymt bra ambassadör för tennisen både på och utanför banan.

Tips till andra tennisspelare: Jag tycker det viktigaste är att ha roligt med sin tennis men också att man kommer ihåg att om man vill bli bra på något så finns det inga genvägar.

Kuriosa: Försöker lära mig polska så att jag kan imponera på min flickväns mormor när vi hälsar på henne i Polen.