Välkommen till KM 2020

16 september 2020

Så kul att så många anmält sig. Här kommer lite information om vad som gäller under KM, 16-26 september:

  • Under KM kommer ingen ordinarie träning att ske efter kl 14.00.
  • Morgon- och förmiddagsträning påverkas ej.
  • Tennislekis i Hersby påverkas ej.

I caféet har vi bullat upp med lite extra nyttigheter som tex KM-mackan och pastasallad a la KM. Och även i shopen har vi extra fina erbjudanden, så ta en titt när du kommer förbi.

  • Lottningen och alla matchtider hittar du på Tävling Online.
  • Ni anmäler er ankomst innan match till sekretariatet som kommer vara beläget längst in i gamla hallen.
  • För att slippa väntetid, eller om du vill värma upp utanför hallen, kan du ladda ner Svenska Tennisförbundets app SvTF Tävling, där du kan följa i realtid vilken tid din match kommer att spelas.

Vi vill förtydliga att det i största möjliga mån endast är spelanden som får vistas i hallen. Men som vi tidigare nämnt, kommer det att finnas ett begränsat antal bord och stolar där man får lov att sitta om man vill ta en fika och heja på någon som spelar. Får man inte någon sittplats, MÅSTE man vänta utanför hallen tills det blir en ledig plats vid ett bord.

Det är viktigt att vi alla följer de rekommendationer som FHM meddelat och att vi alla bidrar var och en för att inte öka smittspridningen.

Vi ser fram emot många spännande matcher och en rolig turnering. Vid frågor kontaktar du tävlingsledningen på turnering@lidingotk.se.

 

Lycka till!

/ Helena Hägglund och Henrik Lindkvist