Välkomna till höstterminen 2023

21 augusti 2023

Välkomna till en ny termin på Lidingö Tennisklubb. Hoppas ni alla har haft en riktigt skön sommar och att ni ser fram emot höstterminen. Vi är redan igång med en hel del aktiviteter och hade i lördags en mycket lyckad ”Tennisens dag”. Verksamheten börjar med full fart nu på onsdag 23 augusti ☀️

Klubbens mål är utveckling inom alla områden, tennis, hall, café/reception, och att alla medlemmar ska trivas. Verksamheten styrs av, och de dagliga besluten tas, utifrån värdegrunden och inriktningsbesluten med hänsyn till alla medlemmars önskemål.
UTVECKLING, GLÄDJE, RESPEKT

Några inriktningsbeslut som redan påverkar och kommer att påverka verksamheten framöver är:

  • att stötta all form av match- och tävlingsspel framförallt lagspel
  • att träna och utbilda tennisatleter vilket ska ge kunskap för livet
  • att vara ledande klubb i Sverige

Alla dessa beslut är för att fortsätta stärka energin, engagemanget, framåtandan och kompetensen på klubben, vilket såklart är för att alla medlemmar ska vilja spendera ännu mer tid på LTK i många år framöver.

Kul att nämna är att framförallt våra ungdomar spelar mycket fler matcher nu än tidigare, både i lag och individuella tävlingar. Detta är till väldigt stor del tränarteamet med Johan Landsberg i spetsen som ligger bakom.

Några andra beslut som förhoppningsvis ska påverka verksamheten är att vi har ansökt om utökat arrende hos kommunen för att anlägga minitennisbanor med bollvägg för spontanspel samt att kunna bygga ett gym i anslutning till hallen. Vi för också en dialog med kommunen om ytterligare utbyggnad för tennisbanor.

Läs hela välkomstbrevet med viktig information om vad som händer på klubben i höst.