Robin Brage till Lidingö Tennisklubb

29 december 2022

Det känns fantastiskt kul att välkomna Robin Brage till vårt tränarteam. Robin är en av Sveriges mest eftertraktade tränare, så vi är såklart extra stolta att han kommer till LTK. Robin har en gedigen tennisbakgrund både som spelare och tränare. Han är en entusiastisk och energifylld person som älskar tennis och att dela med sig av sin kunskap.

Robin har erfarenhet som bl a tränare på SPTK i Södertälje och som Head Coach på Mälarhöjdens tennisklubb. Han har även varit Elitansvarig på Linköpings Tennisklubb och varit ansvarig för flertalet spelare på Good to Great. Vidare har han även varit ansvarig för Team Catella och Team Bactiguard på Good to Great och haft diverse landslagsuppdrag för Svenska Tennisförbundet, Stockholms Tennisförbund och Region Öst.

Robin har genomgått SvTF tränarutbildningar och varit aktiv som professionell tennisspelare i 6 år. Han har vunnit U21 SM, sommartouren och varit i final i Future 15000 för att nämna några och varit ATP-rankad som 641 i världen.

Så här säger Robin själv om att börja på Lidingö Tennisklubb:

”Jag ser fram emot att få vara en del av Lidingö och bilda ett starkt team tillsammans. Det är en stor klubb med många medlemmar och en oerhörd potential att göra unika saker och den resan ska bli väldigt spännande att få vara med på”

Robin kommer börja på klubben senast i mars. Varmt välkommen till Lidingö Tennisklubb.