Ordförandens julbrev

20 december 2021

Hej alla,

Det lackar mot jul igen och det här året har gått lika fort som året innan. I år har vi haft det lite lättare än 2020 då pandemin härjade som värst. Vi har kunnat genomföra tävlingar, läger och i stort sett alla andra aktiviteter som vi brukar, trots en tuff start på året. Det känns otroligt skönt och nästan som att vi är tillbaka till hur det var innan.

Vi lyckades genomföra vårt KM, som vanligt Sveriges största, och det var lika fantastiskt som det alltid är. Det är otroligt kul med alla deltagare och publik som kommer ner och hejar på. En riktig folkfest och ett stort grattis till alla deltagare och vinnare!

Herrlaget har nu spelat sin andra säsong i Elitserien och har säkrat fortsatt kontrakt till nästa säsong, en riktigt stark insats av hela laget!

Damlaget hamnade på tredje plats i division 1, också det en verkligt bra prestation! Stort grattis till er!

Förutom herr- och damlaget så har det tävlats på alla olika nivåer med stora framgångar för Lidingö. Simon Freund kvalade in till Stockholm Open i både singel och dubbel.

På juniorsidan sticker JSM guld till Albert Saar, JSM Brons till Daniella Nylander och Josefine Härdelin ut bland flera andra fina framgångar. Det har även spelats veteran-SM i Järfälla med enorma framgångar för Lidingö. Totalt tog klubben hem 7 guld, 3 silver och 6 brons. Stort grattis till er alla för en fantastisk insats!

 

Vi är nu klara med installationen av LED-belysning i gamla hallen, nästa steg blir ommålning av banor samt nytt värme/ventilationssystem i vår strävan att förfina vår anläggning.

Vi har under året också startat ett arbete med att bygga upp partnersamarbeten och LTK Partner & Friends nätverk, där vi haft några mycket uppskattade events kring Stockholm Open och Elitserien. Ett stort tack till våra partners och nätverket för deras engagemang!

Närmast på tur i januari står Släktfejden, jag hoppas att så många som möjligt av er är med. Det är en härlig start på året och ett bra sätt att bli av med lite julmatsångest….

Från styrelsens sida så arbetar vi just nu mycket med strategi och mål samt värdegrunder, och vi försöker staka ut riktningen för de kommande åren. Ett intensivt och tidskrävande arbete som vi hoppas kunna presentera vid årsstämman i april.

Som alltid vill styrelsen också rikta ett stort tack till personalen för deras insats under året, utan dem har vi ingen verksamhet.

 

Hoppas ni alla får en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

 

För styrelsens räkning

Andreas Bennetter

Ordförande

Lidingö TK