Bakgrund
Är en all idrottare. Som ungdom/junior har jag i klubb utövat tennis, fotboll, ishockey och handboll. Deltog i alla skollag som var en stor del på min tid.
Min gymnasieutbildning var teknisk med inriktning byggnation. En arbetsinriktning som sen utövades i 14 år.

Var byggnadskoordinator när Karby tennishall (2 banor), aktivitetshus och cafeteria byggdes.
Skolade samtidigt om mig till idrottsledare inom tennis och resurslärare på intilliggande mellanstadieskola. Utöver tenniskurser och tennisutbildningar har jag fått min praktiska utbildning i Karby TK, Näsbyparks TK, Sthlm Tennisförbund och senaste 17 åren i Djursholms TK.
Framför allt i DJTK har jag fått möjlighet att arbeta på dem flesta positioner och som gett mig erfarenhet att leda den yngste till den äldste spelaren i klubben. Har också en relativ god inblick/förståelse/respekt i allt som görs utanför tennisbanan för att en förening ska kunna bedrivas och skapa fina miljöer att trivas och utvecklas i.

Vad är det bästa med Lidingö Tennisklubb?
Lidingö Tennisklubb är en klubb med långsiktiga mål och visioner. En klubb som lägger stor vikt i att den sportsliga inriktningen och utvecklingen är lika viktig i varje produkt, spelare och medlem. Klubben vill skapa så bra förutsättningar och miljöer som möjligt för att utvecklas, både som person, spelare, medlem och ledare.

Fritidsintressen
Att umgås med familj, barn och barnbarn är viktigt för mig. Jag har även ett stort intresse i att snickra och skapa. Älskar att följa Djurgården i ishockey och fotboll.

Favoritmaträtt
All husmanskost som tillagas från grunden. Ta seden dit man kommer, gillar smaker.

Favoritfilm Nyckeln till frihet

Favorit-tennisspelare Det är MÅNGA. Namnen får inte plats, men spelarna visar nedan:
Alla som kämpar och gör sitt bästa. Alltid utgår från sig själva och är nyfikna på att lära sig lite mer vid varje tillfälle som ges. Peppar sig själv, gläds åt sina egna och kompisars framsteg.

Ge ett råd till andra tennisspelare TÅLAMOD. Jag tror att när du börjar närma dig mycket tenniskunskap i dem övre tonåren är du en tennisspelare med stor personlighet, stark självkänsla, bra självförtroende, bra teknik, god taktik, bra fysik och som med glädje spelar tennis och samtidigt respekterar andra individer utifrån var och ens personliga egenskaper, goda som dåliga. Ta hand om gruppdynamiken, det är den som mångt och mycket hjälper dig framåt i din individuella utveckling. Toppar och dalar kommer hela tiden hos alla, som man ska lära sig att hantera, men de behöver inte bli så dramatiska om man har kompisar och en trygg klubb att luta sig emot.

Kuriosa Har varit med från start i SvTFs senaste spelarutvecklingsplan. Är ”Uppfinnar-Jocke” av ”Nätplankan” som används mer och mer ute i landet och i många klubbar.
Jag har i skrivande stund tillverkat 250 stycken varav 12 återfinns på LTK.