Bakgrund: Född och uppvuxen i Wien. När jag var fem flyttade vi till Argentina där jag bodde i 15 år. Det var där jag lärde mig att spela tennis. Jag började spela som fem åring och bodde praktisk taget på tennisklubben. Mina föräldrar fick hämta mig på kvällen för att jag ville inte gå ifrån tennisklubben, där jag antingen var på tennisbanan eller spelade mot en cementvägg. Har spelat tennis i 25 år och tänker inte på att sluta! Tävlade väldigt mycket fram till 18 års ålder. Då insåg jag att vara tränare och coacha andra och försöka förmedla passionen jag har för tennis, är viktigare för mig än att spela själv. Jag har gått olika tennisutbildningar i Argentina och Sverige och Tränarprogrammet på GIH i Stockholm (Gymnastik och Idrottshögskolan) där jag har fått en elittränarutbildning. 

Hur länge har du jobbat som tränare? Totalt i 15 år både i Argentina och Sverige, därav 3 år som hjälptränare och resten som tränare.

Vad är det bästa med att jobba på LTK? 

Jag trivs väldigt bra i klubben med mina tränarkollegor, spelarna, medlemmarna och kollegorna som jobbar i receptionen och shopen. Kul att se så många spelare i olika åldrar där alla vill utvecklas i tennis. I höstas var jag kapten för Flickor 15 och assisterande för A-Laget Damer, som jag tycker är väldigt kul! 

Fritidsintressen: Hänga med vänner, titta på serier, laga mat, titta på tennis, gymma, gå promenader i skogen. 

Favoritmaträtt: Tror inte jag har en favvo maträtt, men jag älskar mat. T.ex. sushi, tacos, hamburgare, pasta, pizza, kyckling, lax och såklart kött, grillad på argentinsk vis (asado). 

Favoritfilm: Är mer av en som tittar på serier, men filmer som jag kommer på nu skulle jag säga Harry Potter, A star is born, Minions, The Notebook och serier Gossip Girl, Riverdale, Greys Anatomy, Pretty Little Liars, Friends och Homeland. 

Favorit-tennisspelare: Roger Federer och Rafael Nadal. Federer som spelar på ett sätt som ser så elegant och lätt ut. Och Nadal som är som en krigare, springer på allt och sliter som varenda boll skulle vara matchbollen. Båda två har levererat en magisk tennis genom åren, som jag hoppas aldrig tar slut. Utanför banan är de de bästa ambassadörer för tennis som finns. 

Ge ett råd till andra tennisspelare: Ha kul och våga testa nytt! Growth mindset, våga göra misstag och kom ut från din comfort zone! Varje boll du slår, varje träning eller match du kör, är chans för utveckling. 

Kuriosa: Jag gillar inte bananer som smakar för mycket banan. Hårda och nästan gröna är de bästa. Kan prata fyra språk, svenska, tyska, spanska och engelska. Är rädd för clowner.