Bakgrund: Började med tennis först när jag var 15 år gammal, men har hållit på med idrott hela mitt liv. De år som jag var junior så ”bodde” jag nästan på klubben. Åkte dit direkt efter skolan med skolböcker och hoppade in i träningsgrupper så fort det fanns möjlighet. Spelnivån på grupperna spelade ingen roll, det viktiga för mig var att få spela. Tävlat och spelat i LTKs herrlag fram tills jag var 35 år. Spelat upp till sommar- och vintertour i tennisnivå. Jobbar sedan många år tillbaka även med förbundet med träningsläger och utbildar blivande tränare i Svenska Tennisförbundets tennisutbildningar.

Hur länge har du jobbat som tränare?

Har haft nöjet att ha jobbat i denna spännande och härliga klubb hela min tränarkarriär, vilket gör mig till den som jobbat allra längst på klubben. Har jobbat med och varit ansvarig för näst intill allt som händer på denna klubb under olika tillfällen.

Vad är det bästa med att jobba på LTK?

Stor variation varje dag. Jobba med alla möjliga människor i olika åldrar och att vara med på deras tennisresa och tennisglädje. LTK har alltid varit en klubb som ser framåt och vill utvecklas, ligga i framkant i Sveriges tennis.

Fritidsintressen: Film, idrott, träning och testa nya saker.

Favoritmaträtt: Finns många men några favoriter är tacos, thai mat eller en riktigt god köttbit och då helst oxfilé.

Favoritfilm: Braveheart, The Usual Suspects, Dumb&Dumber, Star wars (första trilogin), Indiana Jones (första tre filmerna), As good as it gets. Finns många fler men detta var några av favoriterna.

Favorit-tennisspelare: Pete Sampras och Goran Ivanisevic var två av mina favoriter under tiden de spelade. Idag är det Roger Federer som tagit över stafettpinnen. Tror inte det finns någon annan idrottare som representerar idrott i allmänhet på ett så proffsigt sätt och ödmjukt. Även som person utanför banan gör denna man nästan allt i perfektion.

Tips till andra tennisspelare: Tennis är som ett maratonlopp, både i matchform och utveckling. Våga misslyckas och ge aldrig upp!

Kuriosa: Har ett stort teknologiskt intresse gällande det mesta i vår snabbt utvecklande värld. Har varit världsetta i dataspelet Red Alert.