Bakgrund: Uppvuxen i både Gävle och Östersund. Fram till 13 års ålder var skidåkningen en väldigt stor del av livet då familjen bodde på Frösön i Östersund. I och med flytten till Gävle så blev golf min huvudidrott och vid 15 års ålder växte tanken fram att prova en professionell karriär som golfspelare. Det blev EM silver och VM brons som amatör, 2 segrar som professionell på European Challenge Tour och en fjärde plats som bäst på European Tour. Nådde som högst en 350 plats på världsrankingen.

Efter avslutad spelkarriär så utbildade jag mig till golftränare genom PGA:s högre tränarutbildning, åren 2006-2017 var jag anställd som ansvarig som tränare på Lidingö golfklubb. De dryga sista 3 åren har jag jobbat som flygvärd på SAS och idag jobbar jag på LTK.

Hur länge har du jobbat på LTK:

Jag började i februari 2021.

Vad är det bästa med att jobba på LTK: 

Alltid inspirerande, stimulerande och roligt att jobba i en idrottsmiljö. Mitt intresse för tennis har sedan 5-7 år vuxit massor och vad passar då bättre än att jobba på LTK.

Fritidsintressen: Tennis, träning, gräsmattor och våra två katter Elon och Melvin.

Favoritmaträtt: Grillkväll hemma en fin sommarkväll.

Favoritfilm: Pelikanfallet med Denzel Washington och Julia Roberts.

Favorit-tennisspelare: Roger Federer, Simona Halep och Sofia Kenin.

Tips till andra tennisspelare: Vill du vara en motionsspelare så gläds med det valet och tillsammans med dem du spelar. Vill du utvecklas och bli bättre, var tydlig och beslutsam med dina uppsatta mål.

Kuriosa: Har sedan en tid tillbaka hittat ett intresse för vin, olika druvor, regioner, länder och varför vin kan få så olika smaker och karaktärer.