Bakgrund: Född och uppvuxen i Malmö. Började spela tennis som 6-åring på Fair Play TK och Bellevue stadion i Malmö. Men det var på grusbanorna vid sommarstället i Ljunghusen, som mitt tennisintresse verkligen tog fart. Jag tävlade en del fram till 16 års ålder sen kom det annat emellan vilket gjorde att jag tog ett uppehåll från tennisen i ca 30 år och började spela igen för ett antal år sedan.

Idag jobbar jag med grafisk formgivning och kommunikation för klubben och våra partners, men vill gärna stå på tennisbanan minst varannan dag : )

Hur länge har du jobbat med kommunikation och brand building?

Jag har under mina 25 år i reklambranschen varit med och byggt varumärken som Nike, Adidas, Harvey Nichols, Max, Diesel, Amnesty och många fler. Jag har även haft turen att vara med i många reklambyråers framgångssagor runt om i Europa som multi-discplinära kollektivet ACNE, McCann Stockholm, KesselsKramer Amsterdam och nästan 10 år på Mother London. Det har varit mycket lärorikt att jobba internationellt i London, Amsterdam och Paris, men har även fin erfarenhet av att jobba här i Stockholm. Det kanske inte kan jämföras med OS Guld eller Wimbledonvinster precis, men jag har plockat hem en hel del vinster i reklambranschens mest kända tävlingar som Cannes Lions, The One-show, Guldägget, Epica Awards, D&AD och många fler.

Vad är det bästa med att jobba på LTK? För mig är det otroligt kul att få jobba med det jag brinner för mest och att vara med och utveckla Lidingö Tennisklubb till en av Sveriges bästa klubbar och att få göra det tillsammans med väldigt trevliga kollegor i en otroligt härlig miljö.

Fritidsintressen: Tennis, inredning, trädgårdsarbete och min familj. Egentligen är nog att se mina barn spela tennis det bästa jag vet : )

Favoritmaträtt: Moules frites.

Favoritfilm: Avatar.

Favorit-tennisspelare: Stan Wawrinka är min absoluta favoritspelare. Han kanske inte har en lika jämn nivå som Federer hade, men hans högsta nivå är i en klass för sig och hans spel är otroligt underhållande. Sen gillar jag även Ashley Barty som spelar otroligt smart och vacker tennis. Även Bianca Andreescu är en favorit då hon har ett otroligt fint och varierat spel.

Ge ett råd till andra tennisspelare: Man lär sig mycket av att kolla på tennis.

Kuriosa: Är otroligt tennisintresserad. Tittar på alla turneringar som visas på tv, Youtube, etc. Följer WTA och ATP på ett nästan maniskt sätt!