Bakgrund: Född och uppvuxen i Luleå. Mötte min nuvarande man Thomas sedan 32 år när han gjorde värnplikten i Luleå. Vi har 3 vuxna barn och ett barnbarn. Thomas är Sportchef i Djursholm TK, vår yngsta dotter spelade tennis under många år i Näsbypark TK där jag även satt som ordförande i 2 år. Jag var även med och byggde upp Karby Tennis, där jag arbetade ideellt under våra år i Karby just med café och ungdomsverksamheten. Tennisen har varit en stor del i mitt liv under många år.

Utbildad specialpedagog, arbetade på en liten avdelning för barn med ADHD, Autism och Aspberger under 11 år. Stort intresse för design och inredning, började som Butikschef på en inredningsbutik i Norrtälje (Akeba) där jag senare blev head huntad av Edblad. Började som Retail Manager med ansvar för budget, projektansvar för uppbyggnad av nya butiker, schemaläggning, all butikspersonal samt Edblads egna butiker (11st). Var med och byggde upp 8 st Edblad butiker under mina 7 år i företaget.

Hur länge har du jobbat på LTK?

Har jobbat heltid på LTK sedan augusti 2019 som ansvarig för Reception & Café. Hittade annonsens på tennis.se och kände direkt att ”Wow, det här måste jag söka. Tänk att få betalt för något jag arbetat med ideellt under så många och brinner för. ”

Vad är det bästa med att jobba på LTK?

Att få arbeta med det som jag verkligen brinner för, mötet med människor i alla åldrar. Att dagligen träffa alla våra fantastiska medlemmar och vår härliga personal ger så mycket energi och glädje. Att kunna vara med och utveckla utbudet för våra medlemmar i caféet känns otroligt roligt och spännande.

Fritidsintressen: Älskar trädgårdsarbete, att baka och laga mat tillsammans med både familj och vänner. Gillar långa promenader och att vandra. Vi åker ofta till Amalfi kusten som har fantastiska vandringsleder.

Favoritmaträtt: Zucchinilasagne.

Favoritfilm: Måste säga två stycken – ’Nyckeln till Frihet’ med Tim Robbins/ Morgan Freeman och ’Forrest Gump’ med Tom Hank.

Favorit-tennisspelare: Roger Federer alla gånger! Han är ett otroligt föredöme både på och utanför banan.

Tips till tennisspelare: Att äta rätt och näringsriktig mat gör dig till en bättre tennisspelare.

Kuriosa: Är en hejare på att sticka, just nu blir det mest till barnbarnet.