Vår ambition är att hitta rätt partners till Lidingö Tennisklubb. Partners som gör det där lilla extra och står för någonting bra både för miljö och hälsa. Dessa partnerskap ska gynna både våra partners och våra medlemmar.

Några av våra partners ger även rabatter och speciella erbjudanden till våra medlemmar. Nedan kan du ta del av de partners vi har idag.

Vill du veta mer om nätverket LTK Partner & Friends klicka här.

Vi erbjuder dig en bättre framtid genom sundare investeringar. Tusentals företagsägare och privatpersoner har redan valt vår rådgivning och förvaltning. Deras kapital förvaltas nu enligt principerna för value investing. Läs mer

3SA Estate is a real estate agency based in Marbella and Dubai, with one big difference. We do not only sell, rent, or build homes, we help our clients to stay a few steps ahead in the world of business, family, leisure, and social interaction – the things we call life. More info

 

Hund och kattmat från svenska bönder.

Våra råvaror är helt enkelt det bästa Sverige har att erbjuda, fulla med näring och nyttigheter, så att vi kan laga välbalanserad, näringsrik och god katt- och hundmat. Läs mer här.

Ett heltäckande säkerhetsbolag. För alla lägen.

SRS Security är en ledande leverantör av säkerhetstjänster för privatpersoner, myndigheter och företag. Vi erbjuder lösningar inom fysisk-, personal- och cybersäkerhet samt strategisk säkerhetsledning. Läs mer här.

 

 

Vi tror på nordisk kraft och med den i åtanke har vi utvecklat Clean drink.

En funktionsdryck producerad i Norden, fri från onödiga tillsatser och med vitaminer och mineraler som du behöver för att kunna vara ditt bästa jag. Varje dag. Läs mer här.

Det är sömnen som gör skillnaden i livet, en naturlig process som inte kan efterhärmas, köpas över disk eller sväljas i form av ett piller. Du kan inte fuska dig till en perfekt sömn, men det finns saker du göra för att förstå varför det är viktigt och se till att du ger dig själv de bästa förutsättningarna för en fantastisk nattsömn. Läs mer här.

Under vår 117-åriga historia och idag strävar vi efter att göra mer genom våra produkter, våra tjänster och genom att stödja de samhällen där vi arbetar globalt. Vi är stolta över våra bidrag – igår, idag och imorgon. Läs mer

Hos oss står matglädjen och den goda måltiden i centrum. Det är ingen hemlighet att frukt- och gröntavdelningen är vår stolthet. Vi ser också till att följa svensk standard i livsmedelshandering och levererar hög kvalitet. Läs mer här.

 

Söderberg & Partners är din strategiska partner. Vi erbjuder rådgivning inom pension och företagsförsäkringar. I vår palett finns också en mängd digitala HR-verktyg inom people management. Vi är även en av Sveriges ledande aktörer inom förmögenhetsförvaltning och erbjuder rådgivning till privatpersoner, företag och institutioner. Läs mer här.

 

Vi kan bostadsmarknaden utan och innan. I fyra decennier har vi hjälpt människor med lönsamma bostadsförsäljningar med trygghet och kvalitet i fokus. Idag är SkandiaMäklarna en av Sveriges ledande mäklarbyråer med 550 medarbetare fördelade på 110 kontor runt om i Sverige, Spanien och Portugal. Med våra 41 år i branschen kan vi framgångsreceptet för en lyckad bostadsförsäljning: gedigen erfarenhet, omfattande lokalkännedom, ett kundfokuserat arbetssätt och en kontinuerlig uppsikt över den ständigt föränderliga bostadsmarknaden. Läs mer här.