Just nu söker vi reception- och cafépersonal

6 februari 2022

Vi söker dig som vill vara med och fronta vår fina tennisanläggning! Lidingö Tennisklubb grundades 1927 och är idag Sveriges näst största tennisklubb med ca 3000 medlemmar. Anläggningen är vackert belägen intill Kyrkviken på Lidingö.

 

OM TJÄNSTEN

Tillsammans med vår receptions- och caféansvarig kommer du att ta emot kunder i caféet, svara i telefon, sköta bokning och försäljning av mat och dryck samt se till att receptionen och cafét ser inbjudande och trevligt ut.

I rollen kommer du även att arbeta nära övrig personal från det administrativa sportkontoret och våra tennistränare.

Du behöver vara minst 20 år. Vi söker personal som vill arbeta extratimmar, kvällar och helger. Tjänsten kan eventuellt utökas på sikt till 75%.

 

PERSONLIGA EGENSKAPER

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba i café eller restaurang och som har god servicevana.

Du är ansvarsfull, lyhörd, engagerad och är van att samarbeta för att få bästa resultat. Du tycker om att arbeta i stundtals högt tempo och är van att hantera många bollar i luften.

 

VI ERBJUDER

Vi arbetar efter vår värdegrund ”Utveckling, Glädje och Respekt”.

Om detta låter som ett jobb för dig så mailar du din ansökan (CV och personligt brev) till Cattis Tärnström. Intervjuer kommer att ske löpande.

cattis.tarnstrom@lidingotk.se