Julbrev från ordföranden

15 december 2020

Hej alla,

Julen är nära och snart är det här märkliga året förbi. Alla vi som arbetar med klubben ser fram emot ett skönt och avkopplande jullov.

Innan vi gör det skulle vi vilja börja med att tacka alla er medlemmar för det tålamod och den förståelse som ni visat under våren och hösten. Det har varit och är märkliga tider som påverkar vår verksamhet och de beslut vi måste fatta.

Vi är väl medvetna om att flera av de beslut vi tagit sedan i våras inte alltid fallit i god jord hos er, men det har varit helt nödvändiga, och som stöd för våra beslut har vi följt Sv. Tennisförbundets riktlinjer och rekommendationer. Hela vårt arbete, styrelse som personal, går ut på att se till så att klubbens verksamhet kan bedrivas på bästa sätt och för allas medlemmars bästa, samtidigt som vi måste se till att de ekonomiska förutsättningarna alltid finns för att driva klubben vidare och framåt. Genom att kontinuerligt fortsätta att investera i vår anläggning och personalen kommer vi att kunna öka kvaliteten mot er medlemmar.

I skrivande stund har vi fått information om nya rekommendationer från förbundet som gör att vi kan återuppta all träning och aktiviteter från måndag den 14/12. Detaljerad information finns på hemsidan och via mail.

Trots det som händer, så lyckades vi till slut genomföra Sveriges största KM igen, en sagolik framgång som vanligt och precis lika kul som alltid. Stort grattis till alla deltagare och vinnare!

Vi har även haft ett herrlag med i Elitserien för första gången. Laget gjorde otroligt bra ifrån sig och var bara en vinst ifrån att få spela SM-final, ingen dålig debutsäsong! En imponerande insats!

I normala fall hade vi nu haft Släktfejden att se fram emot precis efter årsskiftet, men i år så kommer vi inte kunna genomföra den. Vi hoppas att ni alla ändå kommer ner till hallen och spelar bort julmaten.

Styrelsen vill som vanligt rikta ett stort tack till personalen som dragit ett stort lass för att se till att verksamheten har kunnat fortgå så obehindrat som möjligt.

Återstår bara att önska en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

För styrelsens räkning

Andreas Bennetter

Ordförande Lidingö TK