Gratis digital föreläsning om studieteknik till Lidingö TK’s alla medlemmar.

3 augusti 2021

SmartStudies läxhjälp som är en specialist avdelning inom Sveriges största utbildningsorganisation för läxhjälp, Allakando, kommer i augusti anordna ett kostnadsfritt webinarium om studieteknik inför höstens skolstart. Under föreläsningen får du lära dig ovärderliga tips för att kunna klara plugget och minska stressen, oavsett om du går på grundskolan, gymnasiet eller universitetet.

God studieteknik – en avgörande faktor

Det är vanligt att elever under sin skolgång tappar motivationen och studieglädjen för sina studier – speciellt under den senaste tiden där undervisningen delvis varit på distans. När detta händer finns det en risk att studieresultaten i sin tur påverkas till det sämre. Det kan bli en negativ spiral som kan vara svår att ta sig ur om inte rätt verktyg eller tekniker ges. En spiral som påverkar studierna men framförallt elevens hälsa och välmående.

Dessa svårigheter kan undvikas utan några som helst problem! Att ha en riktigt bra studieteknik är en viktigt nyckel som skapar en stabil grund och goda förberedelser för att klara framtida studier på högre nivå – men också för kommande arbetsliv. Nu kan ni, medlemmar på Lidingös TK, delta i SmartStudies kostnadsfria digitala webbinarium som ger precis rätt verktyg för en enklare skolgång!

Så fungerar föreläsningen – maxa din studieteknik på 30 minuter

Föreläsningen anordnas av SmartStudies och under 30 effektiva minuter kommer barn och ungdomar lära sig om riktigt bra studieteknik. Föreläsningen kommer att hållas av ingen mindre än Johan Ström som lär ut sina 5 bästa tips för att nå toppbetyg. Johan Ström är studieteknikexpert och genom hans metoder lyckades han förbättra sig från 1,0 till 2,0 på högskoleprovet. Johan har för övrigt skrivit 2,00 (högsta betyg) hela åtta gånger!

Föreläsningen sker online i SmartStudies digitala klassrum där vem som helst kan delta. Den är som sagt gratis och kostar inget!

Webinariet fokuserar på att förbättra studieteknik som leder till att elever uppnår ett lugn till sina studier. Det ger även goda förberedelser inför höstens skolstart och ger därför elever ett värdefullt försprång!

Så anmäler du dig till SmartStudies webinar

För att anmäla dig till SmartStudies digitala föreläsning inför hösten klicka här. Viktigt att tänka på är att det är ett begränsat antal platser så se till att säkra din plats innan det blir fullt. SmartStudies föreläsningar tenderar att bli fulla väldigt snabbt.

Just nu står det den 23:e augusti på anmälningssidan men detta är INTE det bestämda datumet. Rätt datum kommer att fastställa inom kort, håll därför utkik på anmälningssidan för exakt datum!

Vill du läsa mer om studieteknik och värdefulla studietips kan du läsa mer på Allakando sida om 15 tips för bättre studieteknik.