Drop in-tennis

2 september 2020
Vi vill påminna om våra populära drop in-pass som redan är i full gång. Välkommen med din bokning!

CARDIOTENNIS

På måndagar och torsdagar kl 10.00-11.30 kör vi Cardiotennis som är en kombination av tennisträning och fysträning som sker i form av ett cirkelpass. En av våra tränare kör tennisdrills med en del av gruppen, medan de övriga deltagarna tränar fys, coachade av en personlig tränare. Detta är en perfekt träningsform när du vill kombinera kondition och styrka. Du bokar din plats på bokningssidan.

Kostnad: 245kr/tillfälle och då ingår en smarrig och energigivande smoothie efter träningen.

 

MATCHSPELSTENNIS

På tisdagar kl 12-13 tränar vi matchspel. Matchspelsträning är till för dig som vill utveckla ditt matchspel. Under en timma spelas det korta matcher i form av match tie-break mot olika motståndare vilket gör att du får spela mot både starkare och svagare spelare. När du spelare mot svagare motstånd än dig själv, kan du öva på att driva spelet och mot starkare motstånd får du möjlighet att jobba med ditt defensiva spel. För att delta på matchträningen bör du spela matcher kontinuerligt. Du bokar din plats på bokningssidan.

Kostnad: 245kr/tillfälle.

 

LUNCHTENNIS

Varje fredag under terminstid kl 12-13 kör vi ”Lunchtennis” med varierande träningstema. Träningen är öppen för alla seniorer oavsett spelstyrka, grundkunskaper krävs dock. Du bokar din plats på bokningssidan.

Kostnad: 245kr/tillfälle. Lunch: 70kr. (Önskas lunch bokas det separat)