Chef för ekonomi och administration sökes

21 mars 2018

Lidingö Tennisklubb grundades 1927 och är idag en svårslagen tennisverksamhet. Med en medlemsskara på ca 2300 medlemmar, varav nästan hälften är juniorer, ligger åldersspannet på våra deltagare mellan 5 och 90 plus. Vi har har 6 stycken Plexipave-banor inomhus, och 2 st grusbanor (Conipur) utomhus, vackert belägna intill Kyrkviken på Lidingö. Vi lever efter våra värdegrunder, ”utveckling, glädje och respekt” och är mycket stolta över den fina tennisklubb som vi har.

Lidingö Tennisklubb är i en fortsatt expansiv fas och vi står inför flera spännande utmaningar under 2018, där den största är utbyggnad av två stycken tennisbanor samt tillhörande ny servicedel. Det innebär att verksamheten kommer att expandera under året och stort fokus kommer ligga på att hantera ett stort byggprojekt. Vi söker därför en chef för ekonomi och administration.

 

Om tjänsten
Som chef för ekonomi och administrationen rapporterar du till sportchefen för LTK och i vissa frågor till styrelsen. Rollen innebär att du utifrån definierade mål – och i team med sportchefen – självständigt driver och utvecklar effektiviteten i LTK:s verksamhet. Du skapar effektiva processer (för ekonomi, kommunikation, logistik, personal) och säkerställer styrning/uppföljning av ekonomi/mätetal och att beläggning av personal och banor optimeras på både kort- och lång sikt. I tjänsten ingår även det dagliga löpande arbetet med bokföring, betalning av fakturor m.m.

 

Kvalifikationer
Du är utbildad redovisningsekonom eller har motsvarande arbetslivserfarenhet.
Du har arbetat självständigt med redovisning i minst 3 år. Meriterande är om du har erfarenhet av att självständigt göra årsbokslut. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat med idrottsorganisationer är det mycket positivt.

 

Personliga egenskaper
För oss är dina personliga egenskaper mycket viktiga. Som person krävs stor flexibilitet och att du trivs med att stötta verksamheten. Du är lugn och trygg i dig själv, strukturerad och noggrann, har en öppen och härlig personlighet som är van att arbeta självständigt men har också lätt för samarbete.
Tjänsten är uppskattningsvis 50-75% på helårsbasis (efter överenskommelse). Är du intresserad, kontakta gärna LTK´s ordförande, Andreas Bennetter, på ordforande@lidingotk.se för mer information om tjänsten eller ansök här.

 

Lidingö Tennisklubb