BLAST Booking

14 mars 2023

BLAST är en app där du som redan har en bokad bana enkelt och snabbt kan välja en tränare eller en hitter (sparringpartner) till din speltid. Detta är ett komplement till hur du vanligtvis bokar privattränare i Matchi och så småningom kommer dessa två tjänster synkroniseras.

Du kan fortsättningsvis boka våra privattränare som vanligt, men om du redan har en bokad bana så bokar du enkelt via BLAST.

Gör så här:

1. Ladda ner appen på www.bbooking.se

2. Skapa ett användarkonto.

3. Välj ett sätt för att boka din coach:

A. CREATE A BLAST: Ställ en öppen förfrågan till alla coacher registrerade vid LTK för just din tid (kom ihåg att boka bana).

B. FIND A COACH: Sök efter en specifik coach och dennes tillgänglighet. Kom ihåg att ha en bokad bana när du väl ska bekräfta ditt val av tränare. Om tränaren inte har registrerat sin tillgänglighet så tar de ändå emot öppen förfrågan i CREATE A BLAST ovan.

Prova gärna tränarkategorin ”BLAST Hitters” som är sparring partners, dvs riktigt bra spelare men som inte ger någon coaching. Detta bokar man till en lägre kostnad!

Kontakta gärna BLAST om du har frågor. Kontaktuppgifter finns på bbooking.se

Med BLAST höjs tillgängligheten till coaching i racketsporter i Sverige! BLAST är en app för spelare att snabbt och enkelt välja tränare eller hitter till sin speltid, och även en effektiv lösning för bokningar och betalningar för tränare. BLAST är verktyget för klubbar att föra medlemmar och privattränare närmare varandra – välkomna till BLAST! Powered by MATCHi.