Ordförandens julbrev

27 december 2022

I skrivande stund så är det inte många dagar kvar till jul, men trots det så händer det stora saker på klubben. Just nu sitter jag och gläds åt ett SM-silver för herrlaget. Efter bara tre säsonger i Elitserien så var de med och slogs om guldet, en otrolig prestation som vi alla ska vara stolta över!

Damlaget har också kämpat och presterat väldigt bra och kommer hålla sig kvar i division 1. Tack för en fantastisk insats av er.

Det har som vanligt varit ett händelserikt år på klubben med en otrolig mängd aktiviteter, tävlingar, träningar och annat kul. Många av våra medlemmar har framgångsrikt tävlat både nationellt och internationellt.

Återigen har vi genomfört Sveriges största KM som var lika fantastiskt som det alltid är. Det är otroligt kul med alla deltagare och publik som kommer ner och hejar på. En riktig folkfest och ett stort grattis till alla deltagare och vinnare!

Som ni säkert har märkt, så har det blivit några kosmetiska förändringar i hallen också. Nu är alla banor målade i det blå färgschemat och alla banor har fått likadana blå skynken. Ett stort lyft som bidrar till en trevlig och spelvänlig stämning.

Närmast på tur i januari står Släktfejden. Jag hoppas att så många som möjligt av er är med. Det är en härlig start på året och ett bra sätt att komma igång med tennisen efter juluppehållet.

Under året har vi välkomnat Johan Landsberg som ny sportchef. Ni har säkert sett honom i hallen. Johan har gjort ett fantastiskt arbete under den tid han varit här med att bygga ett starkare och mer sammansvetsat tränarteam och verksamhet, något som vi sett resultatet av redan med ett SM-silver.

Liksom förra året så har styrelsen arbetat mycket med strategi och mål samt värdegrunder. Ett arbete som är oerhört viktigt och som kommer att fortsätta framåt. Ett intensivt och tidskrävande arbete som vi hoppas kunna presentera vid årsstämman i april.

Som alltid vill styrelsen också rikta ett stort tack till PG och all personal för deras insats under året, utan dem har vi ingen verksamhet.  Hoppas ni alla får en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

För styrelsens räkning

Andreas Bennetter

Ordförande

Lidingö TK