KM närmar sig.

4 september 2020

I år spelas vårt fina KM för första gången under september månad. Vi ser gärna att så många som möjligt anmäler sig. Man behöver inte vara en van tävlingsspelare för att kunna vara med.

Vi har hela 37 klasser för att alla våra medlemmar skall hitta en klass som passar. Vårt mål med KM är att våra medlemmar skall få ha roliga, spännande och utmanande matcher tillsammans, samt få nya bekantskaper i klubben. Så tveka inte att anmäla dig!

Vi följer direktiven från Folkhälsomyndigheten under turneringen så att alla skall känna sig trygga och ha roligt under matcherna. Publik är varmt välkomna att komma och titta och stödja den du hejar på så länge man tänker på att hålla avstånd.

Matcherna kommer att starta kl 16.00 på vardagar (förutom minitennis och miditennis). Vuxna startar tidigast kl 18:00 och under helgerna spelar vi hela dagen lång. KM är en utslagningsturnering, med det menas att om man förlorar så är man ute och har inga matcher kvar i just den klassen.

Under KM kommer vi att använda Svenska tennisförbundets tävlings app, som finns både till Iphone och Android. Med denna app kan man lätt följa vilka som spelar och när de spelar sin match. Så ladda gärna ner den.

Vi kommer hålla vår öppna minitennisturnering på lördag 26/9. Denna klass får alla vara med i, oavsett kön eller ålder. Alla kommer spela matcherna i minitennisformat. Denna klass spelas under lördagen i ca 3 timmar. Anmälan till denna turnering sker medan KM pågår. Fina priser finns att hämta för vinnarna.

Startdatumet för varje klass kommer att variera, beroende på antalet anmälda i varje klass. Finalerna i alla klasser spelas sista helgen under KM.

Sista anmälningsdag är redan nu på tisdag den 8 sept. Länk till anmälan.

Frågor mailar du till turnering@lidingotk.se.

Vi ser fram emot din anmälan!

Mvh

/ Tävlingsledningen

Helena Hägglund och Henrik Lindkvist