Information från styrelsen

6 juni 2020

Bästa medlemmar,

Solen skiner äntligen och det är relativt varmt, bara några veckor kvar till midsommar!

De flesta gånger är det kul att skriva de här breven och informera er alla om vad som händer och lite hur det går, men den här gången är det inte ett sådant brev.

Det känns oerhört tråkigt att meddela att Peter Hjort valt att avsluta sin anställning hos oss för att anta nya utmaningar på annat ställe.

Peter har varit vår motor och inspiratör under 12 års tid och det känns konstigt att det ska ta slut. Det är genom Peters engagemang, driv och fantastiska inställning som Lidingö TK är den otroliga mötesplats som den är idag.

Peter har bidragit till att utveckla verksamheten på ett fantastiskt sätt och gjort klubben till en klubb för alla åldrar och inriktningar, vi skulle inte vara där vi är idag utan honom!

Jag tror också att det är viktigt att säga att det inte ligger någon konflikt eller annat bakom Peters beslut, fick vi bestämma skulle han stanna minst 12 år till. Samtidigt har vi full respekt för Peters vilja att pröva på nya utmaningar.

Jag tror att ni alla håller med om att Peter kommer vara oerhört saknad på Lidingö TK och vi önskar honom all lycka framåt. Peter kommer vara kvar till början av augusti, så ni har hinner alla träffa honom innan han slutar.

 

För styrelsens räkning

Andreas Bennetter

Ordförande Lidingö TK