Föräldramöte & Tennisens dag

13 augusti 2022

Välkommen på föräldramöte och Tennisens dag lördagen 20/8 hos oss på Lidingö Tennisklubb.

Så här efter sommaren inför terminsstart så vill vi passa på att ses på ett föräldramöte som rör just er som har barn i vår juniorverksamhet. De ansvariga tränarna Ronja Pekarek, Victor Hägglund och Henrik Lindkvist kommer vara på plats tillsammans med vår nya sportchef Johan Landsberg och chefstränare Fabio Mizzon.

Mötena sker på bana 7 så ta gärna med inneskor.

OBS! Det är viktigt att ni är med från starten av ert möte, så kom i god tid till er utsatta tid som ni ser nedan:

  • Möte föräldrar till barn i tennislekis och minitennis startar kl 15 (varar ca 30 min)
  • Möte för föräldrar till barn i miditennis (orange boll) och maxitennis (grön boll) startar kl 15.45 (varar ca 30 min) 
  • Möte för föräldrar till barn i juniorträning startar kl 16.30 (varar ca 30 min)

(Tävlingsgruppen kommer att ha möte 23/8 och får separat mail från Leo Öberg om det)

Under tiden som de olika grupperna har föräldramöte (mellan kl 15-17) kommer vi ha minitennisbanor uppställda på bana 8 så att alla både unga och gamla kan testa på och spela minitennis. Vi kommer ha tränare på banan och i caféet bjuds det på kaffe och saft.

Passa gärna på att under denna dag besöka shopen för att se till att ert barn har rätt utrustning inför terminsstarten. Vi hjälper er som behöver köpa tennisracket för första gången eller kanske köpa ett större racket som passar till den boll ert barn spelar med.

Bra att tänka på är också att ert barn bör ha den utrustning man har när man spelar just tennis, som faktiskt skiljer sig från andra sporter. För att träningen ska fungera så bra som möjligt bör man ha tenniskläder med fickor för bollar och rätt typ av tennisskor. Att ha rätt skor är viktigt både för fötterna och kroppens balans och minskar skaderisken, men är även viktigt för banornas underlag. Sen rekommenderar vi även att ha en bra tennisväska och att alltid ha en fylld vattenflaska med sig. Välkommen in i shopen så hjälper vi er.

Vi hoppas att så många som möjligt kan komma. Det kommer bli en trevlig och informationsfylld dag. Meddela gärna till sportkontoret@lidingotk.se om ni kan komma och hur många ni blir. Det går självklart även att komma om man missat att anmäla sig.

Varmt välkomna!