Bakgrund: Född och uppväxt i Stockholm. Jag började spela tennis i Trollbäckens TK, där jag även började min tränarkarriär. Under min uppväxt har jag både spelat tennis men även basket på hög nivå. Jag har pluggat på GIH, tränarprogrammet, i Stockholm, spelat tennis på college i USA, jobbat som tränare utomlands och i olika klubbar i Sverige, nu senast i Danderyds TK där jag hade delat ansvar för tävlingsspelarna och fys. 

Hur länge har du jobbat som tränare och hur länge på LTK? 

Jag började min tränarkarriär som 12åring, där jag assisterade huvudtränaren i minitennis, därifrån fick jag sedan egna grupper och uppdrag. Heltid som tränare har jag jobbat i ca 6 år. 

Är kul att ha börjat på LTK och ser verkligen fram emot att jobba här!

Vad är det bästa med att jobba på LTK? 

Det verkar vara en trevlig klubb, trevliga medlemmar och personal/kollegor. Ska bli roligt att lära känna alla i personalen och alla medlemmar. 

Fritidsintressen: Tennis, träning i allmänhet, resa, umgås med familj, hunden Debbie och vänner. 

Favoritmaträtt: Har ingen direkt favoriträtt, finns så mycket gott! Men något jag fastnat för är halloumi i olika former. 

Favorit-tennisspelare: Serena Williams, stark och envis spelare som även visar att det går att hänga med länge på hög nivå. 

Ge ett råd till andra tennisspelare: Det är väldigt viktigt att ha kul, men även fys som är uppbyggande och skadeförebyggande. Även utöva andra idrotter i yngre ålder är ett bra komplement för en tennisspelare. 

Kuriosa: Jag är envis, har suttit 90grader mot vägg i 1 timme.